Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/cobusinzijnfokus.nl/public_html/wp-content/themes/Divi 2/functions.php on line 5806

Profiel

In 1980 heb ik door een val uit een stapelbed, tijdens mijn vakantie in Zwitserland, een hoge dwarslaesie opgelopen. Ik ben hierdoor vanaf mijn schouders verlamd geraakt. Na een lange revalidatieperiode in ‘De Hoogstraat’ in Leersum heb ik mijn normale leven weer zoveel mogelijk opgepakt.

Sinds acht jaar woon ik nu zelfstandig in een Fokus-project. Fokus is een stichting die mensen met een functie beperking zorg verleent en helpt bij de algemene dagelijkse levensbehoefte. Het grote voordeel van Fokus is dat ze vraaggestuurde zorg leveren en werken op afroep. Ik bepaal dus zelf hoe laat en wanneer ik mijn zorg wil hebben. Dankzij de zorg van Fokus is het dus mogelijk dat ik, ondanks mijn zware handicap, zelfstandig kan wonen in mijn eigen huurwoning.

Op deze web-site kunnen jullie mijn zelfstandige woonavonturen lezen, die regelmatig via deze elektronische snelweg de wereld over worden gestuurd.

Vanaf 25 april kunnen jullie de oude afleveringen, die zijn gebundeld in mijn boek Cobus in zijn Fokus, bestellen bij www.boekscout.nl

Mijn foto